Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Policisté při kontrole ve vozidle nalezli pervitin

CHEBSKO – Přes 100 gramů.  

Drogy ve vozidleV pátek dne 8. 4. v podvečer ve Vojtanově zastavili a kontrolovali policisté z Františkových Lázní 48letého řidiče vozidla Ford. Ve vozidle nalezli a zajistili celkem přes 100 gramů bílé krystalické látky, která byla poschovávaná na různých místech.

Policisté navíc při kontrole lustrací zjistili, že 48letý cizinec nevlastní žádné řidičské oprávnění, je proti němu vedeno správní vyhoštění a po vozidle je v SRN vyhlášeno pátrání.  Cizinec byl na místě zadržen a převezen na policejní služebnu k provedení procesních úkonů.

Policejní komisař z 2. oddělení obecné kriminality v Chebu zahájil trestní stíhání 48 letého cizince, kterého obvinil ze spáchání zvlášť závažného zločinu Nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, za který mu v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na deset let, neboť byl za stejný čin v posledních třech letech odsouzen.

Státnímu zástupci policejní komisař poté podal podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného cizince do vazby. Na rozhodnutí si počká v policejní cele.
Soudce bude během dnešního dne rozhodovat o uvalení vazby.

nprap. Kateřina Krejčí
11. 4. 2016

Odkazy do noveho okna

Drogy ve vozidle

Drogy ve vozidle 

Detailní náhled

Drogy ve vozidle

Drogy ve vozidle  

Detailní náhled

Drogy ve vozidle

Drogy ve vozidle  

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem