Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Policisté řeší incident bezprostředně po hokejovém utkání

SOKOLOVSKO – Hledáme svědky události. 

Doplnění informace:

Policisté z Obvodního oddělení Sokolov město nadále uvítají jakékoli bližší informace k pondělnímu incidentu. Jakékoli svědectví o začátku potyčky může být velmi důležité pro zjištění celé události. V současné době vedou policisté trestní řízení pro podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci a přečinu výtržnictví. Vzhledem k tomu, že došlo na místě ke zranění osoby, bude se trestní řízení pravděpodobně rozšiřovat.

mjr. Mgr. Kateřina Böhmová
4. 4. 2019

Sokolovští policisté se zabývají incidentem, ke kterému došlo bezprostředně po skončení hokejového utkání Sokolov – Vrchlabí dne 1. 4. 2019 v Sokolově.

Doposud neznámý pachatel měl v prostorech zimního stadionu po skončení hokejového utkání použít pyrotechniku. Následně došlo k potyčce mezi fanoušky a pracovníky bezpečnostní agentury. Při potyčce došlo k fyzickému napadení a následně i zranění jedné osoby. Během potyčky byl také užit slzný plyn a došlo k poškození skleněné výplně nad vstupními dveřmi do stadionu.

Policisté žádají svědky incidentu, kteří by mohli poskytnout důležité informace k celé události, aby se dostavili na Obvodní oddělení policie Sokolov – město nebo zavolali na bezplatnou linku 158.

mjr. Mgr. Kateřina Böhmová
2. 4. 2019

vytisknout  e-mailem