Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Policisté řešili ráno střet tramvaje s chodcem

LIBEREC - Dnes ráno se na ulici Rumunská stala dopravní nehoda, při které se střetla tramvají s chodcem. Nehoda si vyžádala naštěstí pouze lehké zranění. 

Naštěstí pouze s lehkým zraněním vyvázl dnes v ranních hodinách  ze střetu s tramvají v centru Liberce 56letý muž. Kolem půl osmé oznámil na tísňovou linku 158 revizor z tramvaje č. 3, že v ulici Rumunská došlo k dopravní nehodě, kde je i zraněná osoba. Na místo vyjeli okamžitě dopravní policisté. Po příjezdu k nehodě zjistili, že ve směru od ulice Fügnerova jela tramvajová souprava č. 3 ve směru na Šaldovo náměstí. Ve chvíli, kdy tramvaj projížděla přes vyznačený přechod pro chodce nacházející se v místech před hotelem Syner, vstoupil na něj ve směru od Syneru k ulici Moskevská 56letý muž. Muž následně narazil do boční strany druhého vagónu soupravy. Chodce převezlo z místa nehody na ošetření do Krajské nemocnice Liberec vozidlo Zdravotnické záchranné služby. 

Ještě před převozem do nemocnice provedli policistéi u obou účastníků dopravní nehody orientační dechové zkoušky na alkohol přístrojem Dräger, jejichž výsledky byly negativní. Šetřením nehody se i nadále zabývají policisté z Dopravního inspektorátu policie Liberec, kteří budou zjišťovat okolnosti dopravní nehody. 
 

11.10.2016
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí 

vytisknout  e-mailem