Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Policisté se chystají na Trnkobraní

Na akci budou dohlížet desítky příslušníků Policie ČR.  

Zlín, Vizovice - Desítky zlínských policistů stráví víkend dohledem nad vizovickým Trnkobraním. Akce, které se každoročně účastní několik tisíc lidí, začne dnes v 18 hodin a skončí v neděli 17. srpna odpoledne. Naše hlídky budou na místě již od rána. Občany Vizovic bude trápit především doprava. Nájezd stovek osobních aut lze očekávat především v pátek odpoledne.
U podobných akcí, kterých se účastní větší počet lidí, je zvýšené riziko trestné činnosti. Každoročně se setkáváme s krádežemi jak ve stanovém městečku, tak přímo ve vizovickém areálu. Proto policisté z místního obvodního oddělení připravili preventivní letáky, které budou v průběhu pátku distribuovat mezi přijíždějící návštěvníky. Všechny účastníky upozorňujeme zejména na kapesní krádeže. Cenné věci by neměly zůstávat nehlídané ve stanech. Zloději se zaměřují především na kabelky, fotoaparáty a mobilní telefony. Nic z toho nepatří ani do zadních kapes kalhot.
Ve Vizovicích budou policisté z pořádkové, dopravní a jízdní policie i ze služby kriminální policie a vyšetřování. Neskrýváme, že chystáme také řadu silničních kontrol.

vytisknout  e-mailem