Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Policisté se na sobotní fotbalový zápas mezi FC Slovanem Liberec a FC Baníkem Ostrava pečlivě připravují

LIBERECKO - Za vysoce rizikový považují policisté očekávaný sobotní fotbalový zápas, který se odehraje v Liberci. Rozsah bezpečnostního opatření tomuto riziku odpovídá. 

     Vzhledem k nedávným událostem na fotbalových stadionech vnímá Krajské ředitelství policie Libereckého kraje sobotní fotbalový zápas mezi FC Slovanem Liberec a FC Baníkem Ostrava za vysoce rizikový a rozsah bezpečnostního opatření tomu bude odpovídat.

     Naším úkolem bude zajistit veřejný pořádek nejenom v průběhu samotného fotbalového utkání, ale také od doby příjezdu fanoušků do města,  až do jejich odjezdu. Nasazeným uniformovaným i neuniformovaným složkám Krajského ředitelství policie Libereckého kraje přitom budou vypomáhat i další policejní útvary, kterými náš kraj nedisponuje. Jedná se například o stálou pořádkovou jednotku Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje, ale i o jiné služby Policie ČR.

     Za Krajské ředitelství policie Libereckého kraje se na opatření podílejí  krajská pořádková jednotka, policisté z oddělení služební kynologie, dále policisté z eskortní skupiny krajské pořádkové jednotky, příslušníci z odboru cizinecké policie, policisté z oddělení silničního dohledu, ale i policisté služby kriminální policie a vyšetřování.

 

por. Bc. Ivana Baláková
3. dubna 21014

vytisknout  e-mailem