Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté se obracejí na veřejnost

Hledají svědky dopravních nehod 

     Dopravní policisté v současné době šetří několik dopravních nehod, které způsobili neznámí řidiči, a proto se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody, kteří by mohli pomoci objasnit průběh a příčinu těchto dopravních nehod.
     Dne 8. února 2013 došlo v obci Holýšov na místní komunikaci v Mlýnské ulici před domem č. p. 100 v době od 14:30 hodin do 14:45 hodin k dopravní nehodě. Dosud nezjištěný řidič s nezjištěným vozidlem zda narazil do zaparkovaného osobního automobilu značky Škoda Fabia. Místo aby řidič poskytl zákonnou součinnost, tak z místa dopravní nehody ujel.
     Další dopravní nehoda se stala v obci Bělá nad Radbuzou v ulici Na Výsluní před domem č. p. 33, a to v době od 19:00 hodin dne 8. února 2013 do 02:00 hodin dne 9. února 2013. Neznámý řidič s nezjištěným vozidlem naboural do levých zadních dveří osobního vozidla značky Peugeot 206, které zde zaparkovala jeho majitelka. Neznámý řidič neprokázal svoji totožnost, nesdělil údaje o vozidle, nesepsal společný záznam o dopravní nehodě a z místa ujel.
     Dne 9. února 2013 v době od 08:40 hodin do 09:10 hodin se stala dopravní nehoda v obci Domažlice v ulici Hruškova na parkovišti před domem č. p. 65. Neznámý řidič zde nacouval do zaparkovaného vozidla značky Hyundai Santa Fe a z místa nehody opět bez poskytnutí zákonné součinnosti ujel.
     Dne 13. února 2013 v 11:00 hodin se stala dopravní nehoda na parkovišti přilehlému ke komunikaci v ulici Vančurova v Horšovském Týně. Z dosud nezjištěných příčin zde neznámý řidič s vozidlem přejel za pravou krajnici, kde narazil do pravého zadního rohu zaparkovaného osobního vozidla značky Audi B4. Po nehodě na místě řidič nezastavil a z místa ujel, aniž by druhému řidič sdělil údaje o své osobě a o svém vozidle – mělo by se jednat o vozidlo tmavé barvy.
     Policie žádá případné svědky, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedeným dopravním nehodám, aby se přihlásili osobně na dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovali na číslo 974 331 255, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Mgr. Dagmar Brožová
19. února 2013
 

vytisknout  e-mailem