Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté se s žádostí o pomoc obracejí na veřejnost

TACHOVSKO - Najdou se svědci tří dopravních nehod, které se staly na Tachovsku?  

     Tachovští dopravní policisté hledají svědky tří nehod, které se v uplynulých dnech staly na Tachovsku.
     První nehoda se stala 1. srpna letošního roku kolem 14:15 hod. v obci Chodová Planá v ulici Pohraniční stráže na křižovatce silnic I/21 a II/201. Od Plané jel Chodovou Planou řidič s nákladním vozidlem Mitsubishi bílé barvy a na křižovatce odbočoval vlevo ve směru na obec Kyjov. Při tom se střetl s vozidlem Mercedes černé barvy, jehož řidička jela od Kyjova a na křižovatce chtěla odbočit vlevo a pokračovat po hlavní komunikaci směrem na Trstěnice. Výpovědi řidičů se v souvislosti se zaviněním dopravní nehody rozcházejí. Řidič nákladního vozidla uvádí, že řidička začala předčasně najíždět do křižovatky, a proto narazila přední částí svého vozidla do levého boku nákladního auta. Řidička mercedesu naopak uvedla, že již ze stylu odbočování nákladního auta bylo zřejmé, že dojde ke střetu. Proto začala ihned couvat, tímto manévrem však střetu již nedokázala zabránit.
     Druhá nehoda se stala 8. srpna letošního roku mezi 16:00 hod. a 16:15 hod. v Tachově. Na parkovišti v Hornické ulici před elektrem poškodila dosud neznámá řidička s bílým osobním vozidlem zaparkované auto značky Volkswagen a poté z místa ujela.
     Poslední nehoda se stala 20. srpna letošního roku mezi 12:00 hod. a 12:10 hod. v Plané. Na parkovišti u prodejny Penny Market poškodil dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem zaparkované auto značky Renault Megane a z místa nehody ujel.

     Tachovští dopravní policisté žádají občany, kteří by mohli poskytnout informace k uvedeným nehodám, jež by napomohly jejich řádnému prošetření, aby se jim ozvali na tel.: 974 337 266, 974 337 251. Informace mohou sdělit také na tel.: 974 322 015 nebo na linku tísňového volání 158.

por. Bc. Dagmar Jiroušková
25. 8. 2016

 

vytisknout  e-mailem