Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté se s žádostí o pomoc obracejí na veřejnost

TACHOVSKO - Dva řidiči ujeli od nehod, policisté by je rádi ustanovili. 

Tachovští dopravní policisté hledají svědky nehody dvou nehod, které se staly v uplynulých dnech na Tachovsku.

První nehoda se stala 10. července letošního roku kolem 4:00 hod. na silnici II/198 u obce Tachov. Z dosavadního šeření vyplývá, že pravděpodobně s vozidlem značky Mitsubishi modré barvy v provedení SUV cizí mezinárodní poznávací značky jel neznámý řidič od Trnové na Tachov. Při tom měl předjíždět vozidlo značky Volkswagen Golf, se kterým se bočně střetl. Neznámý řidič poblíž místa zastavil, avšak po chvíli pokračoval v jízdě dál ve směru na Tachov, aniž by si splnil povinnosti dané mu zákonem. 
Druhá nehoda se stala v době od 13. do 15. července letošního roku v obci Planá. Severní ulicí ve směru do ulice Zámecká jel zatím neznámý řidič s nezjištěným vozidlem a u domu č. p. 732 poškodil zaparkované auto značky Ford Mondeo. I tento řidič z místa ujel, aniž by si splnil povinnosti, které mu ukládá zákona. Při ohledání poškozených částí policisté nalezli otěr laku červené barvy, a tak lze usuzovat, že neznámé vozidlo bylo červené barvy.

V souvislosti s tím dopravní policisté žádají občany, kteří by mohli poskytnout informace vedoucí k řádnému prošetření uvedených nehod a k ustanovení viníků, aby se jim ozvali na tel.: 974 337 266, 974 337 251. Informace mohou sdělit také na tel.: 974 322 015 nebo na tísňovou linku 158.

por. Bc. Dagmar Jiroušková
25. 7. 2022

vytisknout  e-mailem