Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Policisté se sejdou již po páté pod vánočním stromečkem s dětmi v nemocnici

Páté setkání příslušníků Policie České republiky Správy hlavního města Prahy z útvaru Speciální pořádkové jednotky s dětmi hospitalizovanými ve Fakultní Thomayerově nemocnici, v Praze 4 - Krči se uskuteční dvaadvacátého prosince tohoto roku přímo na pediatrické klinice. 

Příslušníci Speciální pořádkové jednotky Správy hlavního města Prahy P ČR uspořádali v měsíci listopadu mezi sebou vánoční sbírku, která byla určena k nákupu potřebných věcí a hraček pro děti hospitalizované na dětských odděleních ve Fakultní Thomayerově nemocnici v Praze 4, Krči. Výtěžek v letošním roce činí šedesát tisíc korun.
Dárky předají policisté dětem osobně v pondělí 22. prosince za přítomnosti ředitele Správy hlavního města Prahy P ČR pana plk. Mgr. Martina Červíčka, který tento projekt podporuje a na sbírku také přispěl.
Do sbírky určené pro dětské pacienty se také zapojili policisté z Preventivně informační skupiny Správy hlavního města Prahy P ČR a dlouholetí partneři tohoto projektu firma Bitcon a firma Hračky Wurst. 
Pražští policisté věří, že touto cestou pomohou dětem překlenout Vánoční svátky, které stráví v nemocnici bez rodičů. Těší se, že přinesou radost a vykouzlí tolik potřebný úsměv na tvářičkách dětských pacientů.           

vytisknout  e-mailem