Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté se utkali na hřišti

PLZEŇ – Nejen policisté, ale i strážníci a pracovníci vězeňské služby uctili památku svého kolegy. 

     Ve čtvrtek dne 12. června tohoto roku se na fotbalovém hřišti v plzeňském Hradišti uskutečnil již 16. ročník turnaje v malé kopané s názvem „Memoriál poručíka Hrubého“. Plzeňští policisté společně se strážníky Městské policie Plzeň a pracovníky Věznice Plzeň – Bory změřili své síly a svými sportovními výkony uctili památku svého tragicky zesnulého kolegy. Již v osm hodin ráno nastoupilo k slavnostnímu zahájení v plné síle 15 mužstev, v nichž byly zařazeny i ženy – fotbalistky. Všechny týmy se rozlosovaly do tří skupin, kdy každý hrál s každým a vítězové jednotlivých skupin se utkali ve finálových soubojích o 1. – 3. místo. Týmy, které obsadily v základních skupinách druhé místo, se mezi sebou utkaly o konečné 4. - 6. místo a třetí ve skupinách bojovaly o 7. – 9. místo. Každé z vítězných mužstev si odneslo výstavní pohár a celkový vítěz dostal i putovní pohár, o který bude příští rok opět bojovat.
     Na nejvyšším místě se v tomto roce umístili fotbalisté vězeňské služby, pomyslné stříbro si odnesli policisté Obvodního oddělení Plzeň – Vinice,  jako třetí se umístili borští policisté.
  
Připomínku a osud poručíka Jiřího Hrubého naleznete zde : http://www.policie.cz/docDetail.aspx?docid=21889655&doctype=ART
 
Fotografie z fotbalového klání si můžete prohlédnout zde :  http://www.policie.cz/photoDetail.aspx?docid=21993797&cpi=7
 
 
por. Ing. Hana Štefflová
16. června 2014
 

 

 

 

vytisknout  e-mailem