Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policisté se zájemci na Úřadu práce v Rakovníku

RAKOVNICKO – Hovořili jsme se zájemci k policii. 

Ve středu 7. května 2018 zavítal vedoucí Územního odboru policie Rakovník plk. Mgr. Jiří Šiler s dalšími policisty a kolegy z Krajského ředitelství policie Středočeského kraje na Úřad práce, kde bylo domluvené setkání se zájemci o povolání policista. Kromě těchto zájemců, kteří jsou evidovaní na ÚP Rakovník, přišli také maturanti ze Střední průmyslové školy Emila Kolbena.

Všichni přítomní měli možnost dozvědět se veškeré informace o práci policisty, a jaké jsou možnosti uplatnění. Vyslyšeli, jaké jsou podmínky přijeti do služebního poměru, co obnáší přijímací řízení k Policii ČR, co je čeká po úspěšném absolvování výběrového řízení a na kterých útvarech jsou volná místa.

Vedoucí ÚO Rakovník, plk. Mgr. Jiří Šiler, informoval přítomné o obsazenosti míst v našem okresu a kde je potřeba doplnit současný stav. Všem zodpověděl jejich dotazy a poté se navzájem domluvili na osobní schůzce, kde získají ještě bližší informace.


Více informací o možnostech uplatnění k Policii ČR najdete na:

http://bezpecnerakovnicko.cz/novy-policista-naborovy-prispevek-150-000-kc/. Pokud upřednostňujete osobní komunikaci a chcete získat konkrétnější informace, neváhejte nás kontaktovat na telefonním čísle 974 880 227 či e-mailem ra.podatelna@pcr.cz pro sjednání osobní schůzky.


nprap. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Rakovník
8. března 2018

vytisknout  e-mailem