Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Policisté šetřili vloupání do objektů i auta

RYCHNOVSKO - Zmizelo nářadí a šperky. 

Ani druhý pracovní den nového srpnového týdne se neobešel bez krádeží. Kromě drobných krádeží v obchodech, které muži zákona šetřili jako přestupky proti majetku, zadokumentovali i několik přečinů.

Rozbité boční trojúhelníkové okénko u nákladního auta zn. Iveco Daily objevil ráno řidič v Ličně. Během noci z pondělí na úterý se do vozu vloupal doposud neznámý pachatel a ukradl z něj příruční tašku s peněženkou a osobními doklady. Majiteli způsobil škodu téměř 2.000 korun. Případ krádeže vloupáním šetří policisté Obvodního oddělení Týniště nad Orlicí.

Stejné obvodní oddělení šetří i další úterní případ krádeže. Do jednoho místního skladu se oknem vloupal zloděj. Po rozbití skla prohledal celý objekt, ze kterého poté ukradl nejrůznější nářadí. Majiteli vznikla škodal v řádech deseti tisíců korun.


Nezvaného hosta v domě oznámila v nočních hodinách na linku 158 žena z Rychnova nad Kněžnou. Doposud neznámý pachatel vnikl do rodinného domu, ze kterého jí odcizil finanční hotovost a šperky. Majitelka škodu vyčíslila na několik desítek tisíc korun. Místní policisté po zloději intenzivně pátrají.

Rychnovští policisté v úterý zaevidovali i další drobné krádeže jako přestupky proti majetku - neznámý poberta ukradl u jedné benzinové čerpací stanice pivní přepravky se stovkami skleněných lahví různých značek.
Tři nanuky zdarma v hodnotě 41 korun se prodražily mladé ženě, která chtěla nakupovat bez placení v jednom místním marketu.

por. Mgr. Alena Kacálková
20. srpna 2014

vytisknout  e-mailem