Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policisté upevňují vzájemnou spolupráci

V pátek 5. 12. 2008 v dopoledních hodinách přijala ředitelka kutnohorského policejního ředitelství plk. JUDr. Blanka Matějů společně se svými náměstky pplk. Bc. Jiřím Varhulíkem a pplk. Ing. Radkem Zábrahou ve své kanceláři ředitele Městské policie Kutná Hora Oldřicha Kubového a jeho zástupce Ing. Bc. Václava Marečka Dis. 

   Nechyběli ani pracovníci preventivně informační skupiny Kutná Hora nprap. Daniel Votroubek a nprap. Bc. Vendulka Hanzlová.

MP MP
MP 2 MP 2

 Všichni přítomní se jednoznačně shodli na nutnosti pokračovat v zájemné spolupráci při prevenci a objasňování protiprávní činnosti i v nadcházejícím období. Jako jedna ze současných priorit byla zmíněna problematika různých kapesních a drobných krádeží, které lze očekávat s příchodem vánočních svátků a kterým zcela jistě mnohdy nahrává i jistý shon a nepozornost občanů při nákupech, zejména ve velkých obchodních centrech. V této souvislosti nelze opomíjet ani trestnou činnost jako jsou vloupání do motorových  vozidel. I v tomto ohledu vedení městské policie přislíbilo úzkou součinnost a samozřejmě i jako dosud stále se rozvíjející kamerový systém. Policisté se tedy jednoznačně shodli, že pocit bezpečí kutnohořanů i návštěvníků tohoto města, spokojenost a pokud možno poklidné prožití blížících se svátečních dnů, i těch dalších, je věcí, na kterou kladou stále velký důraz.

 

vytisknout  e-mailem