Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Policisté uspořádali běžecké závody

ČESKOLIPSKO - "Běhu bez hranic" se zúčastnili policisté z Čech a ze Saska. 

Ve středu 31. května uspořádali policisté územního odboru Česká Lípa a Policejního revíru Zittau ze  Spolkové republiky Sasko sportovní akci nazvanou "Běh bez hranic". Zůčastnilo se jí kolem tří desítek policistů z Česka a Saska, kteří poměřili své síly na tratích 6 a 12 kilometrů v různých věkových kategoriích. Závod vedl kolem kopce Hvozd (německy Hochwald), který  leží mezi českým Krompachem a saským Oybinem a je druhým nejvyšším vrcholem Žitavských hor.závody 1závody 1

Nejprestižnější kategorií je závod družstev mezi policisty České republiky a Spolkové republiky Německo o putovní pohár. Ten letos získalo do svého držení družstvo policistů z České republiky, které tvořili policisté a policistky z územních odborů Česká Lípa a Liberec.

Podobné sportovní akce dávají policistům, kteří se často "potkávají" v rámci svých služebních povinností při přeshraniční spolupráci  k tomu, aby se lépe osobně poznali a prohlubovali tak dobré  vzájemné vztahy. V neposlední řadě je to i příležitost k tomu, aby utužili svoji fyzickou kondici.

2. 6. 2017
por. Bc. Ivana Baláková
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

Odkazy do noveho okna

závody 1

závody 1 

Detailní náhled

závody 2

závody 2 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem