Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Policisté v Hrádku nad Nisou dohlíželi na "OPEN PARTY"

LIBERECKO - V sobotu 30. května 2015 dohlíželi policisté v Hrádku nad Nisou na konání živé produkce elektronické hudby a na řízení motorových vozidel pod vlivem alkoholu a drog. 

V sobotu 30. května 2015 se od sedmé hodiny večer konala v Hrádku nad Nisou v areálu bývalých oděvů produkce živé elektronické hudby pod názvem "OPEN Párty". Produkce se zúčastnila stovka hostů. V souvislosti s konáním této akce se uskutečnilo ze strany Policie ČR opatření, do kterého byly zapojeny bezmála dvě desítky policistů. Na veřejný pořádek a bezpečnou jízdu bez alkoholu a drog dohlíželi policisté z obvodních oddělení, policisté z odboru cizinecké policie, policisté z pohotovostního a eskortního oddílu, kriminalisté z toxi týmu, psovod se služebním psem. V rámci akce, která byla zaměřena zejména na bezpečnou jízdu a veřejný pořádek, také policisté pátrali po hledaných osobách a věcech.  

Během akce zkontrolovali policisté přes šedesát osob a bezmála padesát vozidel. Řešili celkem 6 přestupků, z čehož 2 přestupky na úseku ochrany před alkoholismem a jinými toxikomániemi, které byly vyřešeny oznámením na příslušný správní úřad a 4 přestupky v dopravě, které byly vyřešeny v blokovém řízení a policisté za ně uložili pokuty ve výši 1.700,- Kč. Celá akce trvala až do ranních hodin a pro policisty bylo opatření ukončeno v půl šesté ráno.  

 
1.6.2015
prap. Bc. Bohdanka Capuličová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem