Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Policisté v kopačkách

Písek - Všichni příznivci sportu a Policie ČR jsou srdečně zváni na policejní mistrovství České republiky 2009 v kopané.  

leták - mistrovství ve fotbale.bmpleták - mistrovství ve fotbale.bmp
Policejní mistrovství České republiky 2009 v kopané
 
Ve dnech 23.6. až 26.6.2009 se v Písku a Českých Budějovicích uskuteční policejní mistrovství České republiky 2009 v kopané.
 
Mistrovství se zúčastní deset soutěžních družstev, která jsou rozdělena do skupin A a B. Skupina A bude hrát utkání v Českých Budějovicích v areálu Sportovního klubu policie České Budějovice a na hřišti Vysoké školy zemědělské.
 
Družstva skupiny B budou soupeřit ve sportovním areálu FC Písek. V tomto areálu se také uskuteční semifinálová i finálová utkání turnaje.
 
Utkání ve skupinách budou probíhat 24.6. a 25.6. 2009 vždy od 10:00 hod., 14:30 hod. a 16:40 hod. v obou městech. Semifinálová utkání budou odehrána v Písku dne 26.6.2009 od 9:30 hod., 10:45 hod., 13:30 hod., a finálové utkání téhož dne v Písku od 13:30 hod.
 
Ve skupinách budou hrát mužstva systémem „každý s každým“ s hracím časem 2 krát 30 minut. Semifinále budou hrát mužstva z 1. a 2. místa skupin A a B v hracím čase taktéž 2 krát 30 minut. Finálové utkání se bude hrát 2 krát 40 minut.
 
Vítěz turnaje získá putovní pohár policejního prezidenta a titul mistr Policie České republiky 2009 v kopané!
 
Velký úspěch v letošní nominaci hráčů do družstva Krajského ředitelství Policie Jihočeského kraje zaznamenali policisté Územního odboru Písek. Na základě výsledků soustředění bylo do týmu vybráno 5 policistů ( Martin Škulina, Jiří Bican, Zbyněk Červenka, Jiří Červenský a Jaroslav Dědourek. Družstvo Jihočechů se dále skládá ze 3 policistů ÚO Český Krumlov, 2 policistů z ÚO Jindřichův Hradec, 2 policistů z ÚO Prachatice, 2 policitů z ÚO Strakonice, 1 policisty z ÚO Tábor a 3 policistů z Českých Budějovic.
 
Sportovní klub Policie Písek, touto cestou děkuje Městu Písek, FC Písek a Městským službám Písek za podporu této významné sportovní události.
Dík patří samozřejmě také sponzorům, kterými jsou firmy Kočí, Strabag, Alea, Reality Grégr, ŽRUD, Platan a další.
Velký poděkování patří také partneru SKP Písek, kterým je Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra.
 
Všichni příznivci sportu a Policie ČR jsou na tuto akci srdečně zváni!

 

vytisknout  e-mailem