Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté v Rokycanech hledají svědky nehod

Řidič z místa nehody odjel 

     V pondělí 16. listopadu 2009 v  6.00 hodin zaparkoval v areálu firmy v Rokycanech řidič vozidlo značky Opel Kadett bílé barvy a odešel do objektu. V 11.15 hodin bylo zjištěno poškození levé zadní části zaparkovaného vozidla. Viník z místa nehod ujel.
 
     Ve středu 18. listopadu 2009 v 7.05 hodin dosud nezjištěný řidič s nezjištěným nákladním vozidlem couval v Rokycanech v ulici J. Růžičky od železničního mostu ve směru k házenkářské hale. Vozidlo bylo pravděpodobně světle hnědé barvy, na návěsu velká bílá písmena a nacouval levým zadním rohem návěsu do svodidel a následně do rodinného domu. Neznámý řidič s nezjištěným vozidlem z místa ujel. Při nehodě vznikla škoda na svodidlech a dopravní značce.
 
    Policie ČR, Krajské ředitelství policie Zpč. kraje, územní odbor vnější služby, dopravní inspektorát Rokycany žádá občany o spolupráci při prošetřování uvedených dopravních nehod. Svědek dopravní nehody může podat jakoukoli informaci na telefon číslo 974 335 111 nebo na dopravní inspektorát telefon číslo 974 335 250, 974 335 256.

vytisknout  e-mailem