Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Policisté vyjížděli k agresivním opilcům

ŽĎÁRSKO: Oba muži měli v dechu kolem čtyř promile 

Včera vyjížděli policisté na Žďársku ke dvěma případům, kdy opilí muži napadali své blízké. Oba měli v dechu kolem čtyř promile a skončili na záchytce. Oba jsou podezřelí z přestupku proti občanskému soužití.

Po patnácté hodině přijali policisté na lince 158 oznámení o muži, který pod vlivem alkoholu napadá v bytě ve Žďáře nad Sázavou svoji bývalou družku. Policisté na místě zjistili, že osmadvacetiletý muž, který je silně opilý, fyzicky napadl svoji bývalou přítelkyni. Žena naštěstí neutrpěla zranění. Policisté agresivního muže zajistili a eskortovali na služebnu. Tam mu při dechové zkoušce naměřili 4,05 promile alkoholu v dechu. Následně ho převezli k vystřízlivění na protialkoholní záchytnou stanici.

Krátce před dvaadvacátou hodinou přijali policisté oznámení o agresivním opilém muži, který v místě bydliště ve Velkém Meziříčí vulgárně nadává členům rodiny. K příbuzným se choval hrubě a vyhrožoval i fyzickým napadením. Do bytu vyjela hlídka obvodního oddělení. Policisté u jednadvacetiletého muže provedli dechovou zkoušku na alkohol, při které nadýchal 3,77 promile. Vzhledem k důvodné obavě, že bude ve svém jednání pokračovat, ho policisté zajistili a převezli na protialkoholní záchytnou stanici.

por. Bc. Monika Pátková, komisař

20. listopadu 2015

vytisknout  e-mailem