Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policisté vyšetřují krádeže kol

Praha venkov – východ Během pouhého týdne policisté vyjížděli ke krádeži dvou jízdních kol.  

První krádež jízdního kola nahlásil jeho majitel 10. října ve večerních hodinách. Majitel po příjezdu k večerce na ulici Pražská v Brandýse nad Labem opřel kolo o kamennou zídku pod schodištěm a odskočil si něco koupit do večerky. Nezajištěné kolo mu během pár minut z místa odcizil dosud neznámý pachatel, kterého se do současné chvíle nepodařilo vypátrat. Celková škoda byla předběžně vyčíslena na 35 000,-Kč.

Jedná se o atypické jízdní kolo, které na první pohled zaujme laika velmi širokými pneumatikami, jedná se o Fatbike značky FELT černé barvy o velikosti rámu 18“, má osazení přehazovacího mechanismu SRAM X7-X9, má přední kotoučovou brzdu černé barvy a zadní kotoučovou brzdu červené barvy.

Druhé jízdní kolo odcizil neznámý pachatel z garáže u rodinného domu na ulici Dr. Jánského ve Staré Boleslavi dne 10. října v ranních hodinách. Jedná se o jízdní kolo značky Author bílé barvy. Přední vidlice je odpružená a v zadní části je namontován košík. Celková škoda způsobená majitelce byla vyčíslena na více než 10 000,-Kč.

Jakékoliv informace k místu, kde by se mohla kola nacházet, či svědectví k případům občané na hlásit přímo na Obvodní oddělení v Brandýse nad Labem nebo na linku 158.

V příloze je fotografie odcizeného kola z garáže a ilustrační obrázek druhého atypického kola s širokými pneumatikami.

 

por. Bc Eva Kropáčová

14.10.2016

 

Odkazy do noveho okna

2 kolo Author

2 kolo Author 

Detailní náhled

1 Felt bike - ilustrační foto

1 Felt bike - ilustrační foto 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem