Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Policisté vyšetřují smrt muže

LOUNY - Byl nalezen na ulici s řezným poraněním... 

V úterý, 31. ledna 2012, kolem deváté hodiny večer, byl ve Vladimírské ulici v Lounech nalezen 42letý mrtvý muž z Lounska s řezným poraněním. Z dosud provedeného šetření a předběžných výsledků soudní pitvy zatím nevyplynulo, že by se na smrti muže podílela jiná osoba. Na případu dále intenzivně pracuje tým lounských kriminalistů.

Kradli kabely

Výpravy za krádežemi elektrických kabelů podnikali v prosinci minulého a lednu letošního roku dva mladíci ve věku 19 a 23 let z Lounska. Většinu krádeží páchali společně, některé starší z aktérů páchal sám. Vnikali hlavně na zahradní pozemky v koloniích v Postoloprtech nebo na zahrady rodinných domů, kde kradli převážně elektrické kabely. Ty hledali jak na volném prostranství objektů, tak i v kůlnách či nedostavěných rodinných domech. Svým jednáním způsobili škodu za celkem 16 527 Kč. Oba byli obviněni z trestného činu krádeže a porušování domovní dvobody. Jejich trestní stíhání je vedeno na svobodě. 

Z chaty zmizely věci za tisíce

Škodu za téměř 40 tisíc korun způsobil dosud nezjištěný poberta, který se v minulých dnech vloupal do rozestavěné chaty v Měcholupech. Odcizil odtud veškerou elektroinstalaci, nábytek, elektrické zahradní náčiní a další věci. Případ šetří policisté jako trestný čin krádeže a poškození cizí věci, po pachateli pátrají.

nprap. Jaromíra Střelcová

Louny, 3. ledna 2012 

vytisknout  e-mailem