Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté z dopravního inspektorátu Plzeň - venkov pátrají po svědcích dopravní nehody

PLZEŇ - VENKOV - Řidič osobního vozidla předjížděl v prostoru křižovatky, kde se střetl s dalším osobním vozidlem a z místa dopravní nehdoy ujel. 

     Dne 24. září 2013 v době okolo 13:00 hodin se stala dopravní nehoda na pozemní komunikaci I/20. K nehodě došlo přibližně čtyři kilometry za obcí Nepomuk ve směru na obec Plzeň, v prostoru křižovatky s místní komunikací vedoucí do obce Prádlo. V uvedeném místě došlo ke střetu vozidla Peugeot 106 odbočujícího ze silnice I/20 na obec Prádlo a dosud nezjištěného vozidla kategorie SUV, které v prostoru křižovatky vozidlo Peugeot 106 předjíždělo. Řidič nezjištěného vozidla na místě dopravní nehody nezastavil a ujel po silnici I/20 směrem na obec Plzeň.
     Policisté z dopravního inspektorátu Plzeň - venkov žádají občany, kteří byli svědky výše uvedené dopravní nehody, nebo kteří mohou policistům poskytnout jakoukoliv informaci vedoucí k objasnění dopravní nehody, ať volají na dopravní inspektorát na telefonní číslo 974 324 640 nebo bezplatnou linku Policie České republiky 158.
 
nstržm. Ing. Jan Koželuh
30. září 2013

vytisknout  e-mailem