Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté z dopravního inspektorátu Plzeň - venkov pátrají po svědcích dopravních nehod

PLZEŇ - VENKOV - Při jedné z dopravních nehod došlo ke zranění ženy. Řidič, který o ženu s vozidlem zavadil, z místa dopravní nehody ujel aniž by ženě poskytl pomoc. 

     Dne 2. prosince 2013 přibližně v 17:20 hodin, v obci Třemošná, došlo k dopravní nehodě na místní pozemní komunikaci ulice Polní, kde na přímém úseku, ve směru jízdy k silnici 2. třídy číslo 180, po projetí levotočivé zatáčky, neznámý řidič s dosud nezjištěným dodávkovým vozidlem nezvládl řízení a s vozidlem zachytil o horní končetinu chodkyně, která stála na kraji silničního příkopu. Po střetu chodkyně upadla na zem a dosud nezjištěný řidič pokračoval dále v jízdě v původním směru jízdy, neznámo kam. Žena při dopravní nehodě utrpěla zranění.
 
     Dne 30. prosince 2013 přibližně v době od 13:30 hodin do 14:15 hodin, v obci Chotíkov, došlo k dopravní nehodě, na účelové komunikaci, na parkovací ploše před budovou obchodního domu. Dosud neznámý řidič jel s nezjištěným vozidlem v prostoru parkovacích míst před obchodním domem, kdy blíže nezjištěným způsobem poškodil levou boční část zaparkovaného osobního vozidla tovární značky Ford Fusion. Nezjištěný řidič s vozidlem z místa dopravní nehody ujel neznámo kam, aniž by dopravní nehodu oznámil Policii České republiky.
 
     Dne 7. prosince 2013 přibližně v době od 08:00 hodin do 08:20 hodin, v obci Dobřany, došlo k dopravní nehodě v prostoru tříramenné křižovatky místní komunikace ulice Studniční s místní komunikací ulice Stromořadí. Dosud neznámý řidič s dosud nezjištěným vozidlem poškodil plastový pilíř elektrického vedení a oplocení přilehlého rodinného domu a následně z místa dopravní nehody ujel.
 
     Policisté z dopravního inspektorátu Plzeň - venkov žádají občany, kteří byli svědky výše uvedených dopravních nehod, nebo kteří mohou policistům poskytnout jakoukoliv informaci vedoucí k objasnění dopravní nehody, ať volají na dopravní inspektorát na telefonní číslo 974 324 640 nebo bezplatnou linku Policie České republiky 158.

nprap. Ing. Jan Koželuh
14. ledna 2014
 

vytisknout  e-mailem