Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté z dopravního inspektorátu Plzeň - venkov pátrají po svědcích dopravních nehod

PLZEŇ - VENKOV - Ve všech třech případech se řidič střetl s pevnou překážkou. Ve dvou případech z místa ujel a v jednom z případů vozidlo uzamkl a odešel. 

     Dne 19. prosince 2013 přibližně v 05:30 hodin v obci Soběkury došlo k dopravní nehodě na místní pozemní komunikaci, kde v prostoru levotočivé zatáčky nezvládl řidič vozidla tovární značky Volkswagen Passat, vlivem nepřizpůsobení rychlosti dopravně technickému stavu vozovky, řízení svého vozidla a s vozidlem přejel přes pravý okraj vozovky na travnatou plochu, kde narazil do oplocení rodinného domu a následně narazil do sloupku plynové přípojky stojící na pozemku domu, který tím poškodil. Řidič bezprostředně po střetu vozidla s pevnou překážkou vystoupil z vozidla, které uzamkl a místo dopravní nehody opustil, aniž by celou věc ohlásil.


     Dne 23. prosince 2013 přibližně v 17:15 hodin v obci Ledce došlo k dopravní nehodě na silnici III. třídy číslo 1805 ve směru jízdy z centra obce Ledce, kde při průjezdu pravotočivé zatáčky této komunikace, řidič vozidla tovární značky BMW nepřizpůsobil rychlost jízdy stavu a povaze vozovky, přičemž dostal s vozidlem smyk a následně na přímém úseku po projetí této zatáčky vyjel vpravo mimo vozovku, kde narazil do oplocení pozemku rodinného domu, které tímto poškodil. Nezjištěný řidič s vozidlem BMW nezjištěné registrační značky z místa dopravní nehody ujel směrem na obec Plzeň, aniž by dopravní nehodu oznámil Policii České republiky.


     Pravděpodobně v době od 1. ledna 2014 do 2. ledna 2014 v obci Bdeněves došlo k dopravní nehodě na silnici II. třídy číslo 180, ve směru jízdy na obec Myslinka. Dosud nezjištěný řidič s nezjištěným vozidlem jedoucí po uvedené pozemní komunikaci ve směru od obce Kozolupy, při projíždění levotočivé zatáčky před železničním viaduktem vyjel vpravo mimo komunikaci, kde poškodil sloupek se zde umístěným odrazovým zrcadlem. Nehodu řidič neoznámil a z místa dopravní nehody ujel.

 

Policisté z dopravního inspektorátu Plzeň - venkov žádají občany, kteří byli svědky výše uvedených dopravních nehod, nebo kteří mohou policistům poskytnout jakoukoliv informaci vedoucí k objasnění dopravní nehody, ať volají na dopravní inspektorát na telefonní číslo 974 324 640 nebo bezplatnou linku Policie České republiky 158.

nprap. Ing. Jan Koželuh
9. ledna 2014

vytisknout  e-mailem