Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté z dopravního inspektorátu Plzeň - venkov pátrají po svědcích dopravních nehod

PLZEŇ - VENKOV - Obě dvě dopravní nehody mají společný faktor, kterým je ujetí od dopravní nehody bez oznámení celé události. 

     Dne 19. února 2014 v době od 10:50 hodin do 14:00 hodin došlo k dopravní nehodě na pozemní komunikaci ulice Nerudova v obci Vejprnice, kde dosud neznámý řidič jedoucí s dosud nezjištěným vozidlem zde narazil do zaparkovaného vozidla tovární značky Volkswagen New Beetle, které tímto poškodil a následně z místa dopravní nehody ujel.
 
     Dne 21. února 2014 v 12:40 hodin došlo k dopravní nehodě v obci Blovice, kde dosud nezjištěný řidič s nezjištěnou soupravou nákladního automobilu s návěsem vyjížděl z areálu firmy Faiveley, kdy při vyjíždění zachytil návěsem o střechu rodinného domu, který se nachází proti vjezdu do areálu firmy. V důsledku toho došlo k poškození okapového žlabu na tomto domu. Řidič z místa dopravní nehody ujel, aniž by tuto událost nahlásil. Mělo by se pravděpodobně jednat o soupravu nákladního automobilu s návěsem s registrační značkou země Ruské federace.
  
     Policisté z dopravního inspektorátu Plzeň - venkov žádají občany, kteří byli svědky výše uvedených dopravních nehod, nebo kteří mohou policistům poskytnout jakoukoliv informaci vedoucí k objasnění dopravní nehody, ať volají na dopravní inspektorát na telefonní číslo 974 324 640 nebo bezplatnou linku Policie České republiky 158.
 
nprap. Ing. Jan Koželuh
26. února 2014

vytisknout  e-mailem