Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté z dopravního inspektorátu Plzeň - venkov pátrají po svědcích dopravních nehod

PLZEŇ - VENKOV - Policisté žádají občany, kteří byli svědky uvedených dopravních nehod, nebo kteří mohou policistům poskytnout jakoukoliv informaci vedoucí k objasnění dopravní nehody, ať volají na dopravní inspektorát na telefonní číslo 974 324 640 nebo bezplatnou linku Policie České republiky 158. 

     Dne 7. března 2014 v 06:30 hodin došlo k dopravní nehodě na místní pozemní komunikaci v obci Manětín ve směru jízdy od benzínové čerpací stanice k místnímu zámku. Dosud neznámý řidič jedoucí s dosud nezjištěným vozidlem zde při průjezdu mírné pravotočivé zatáčky vyjel částečně do protisměru, kde se střetl s osobním vozidlem Škoda Roomster. Následně neznámý řidič s nezjištěným vozidlem po střetu své vozidlo nezastavil a pokračoval v jízdě v původním směru jízdy.
 
     Dne 12. března 2014 v době od 10:15 hodin do 11:15 hodin došlo k dopravní nehodě na místní pozemní komunikaci v obci Nýřany, kde dosud neznámý řidič jedoucí s dosud nezjištěným vozidlem na parkovišti před prodejnou Penny market narazil do zaparkovaného vozidla Peugeot, které tímto poškodil a následně z místa dopravní nehody ujel.
  
     Policisté z dopravního inspektorátu Plzeň - venkov žádají občany, kteří byli svědky výše uvedených dopravních nehod, nebo kteří mohou policistům poskytnout jakoukoliv informaci vedoucí k objasnění dopravní nehody, ať volají na dopravní inspektorát na telefonní číslo 974 324 640 nebo bezplatnou linku Policie České republiky 158.
 
nprap. Ing. Jan Koželuh
17. března 2014

vytisknout  e-mailem