Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté z dopravního inspektorátu Plzeň - venkov pátrají po svědcích dopravních nehod

PLZEŇ - VENKOV - Při první z dvojice nehod došlo ke střetu nezletilé osoby s osobním vozidlem a při druhé došlo ke střetu nákladního soupravy s rohem oplocení u rodinného domu. 

     První ze dvojice nehod se stala dne 30. října 2013 v 13:00 hodin, kdy došlo v obci Přeštice ulice Rybova ke střetu osobního motorového vozidla Peugeot jedoucího ve směru od Plzně a přecházející nezletilé osoby, která byla následkem střetu zraněna.
     Druhá z dvojice dopravních nehod se stala v době od 14:00 hodin dne 15. listopadu 2013 do 15:00 hodin dne 15. října 2013 v obci Sulkov na místní pozemní komunikaci, kde dosud neznámý řidič jel s dosud nezjištěnou jízdní soupravou, tmavě červené barvy ulicí V Zahrádkách ve směru jízdy do ulice Pionýrská, kde poškodil roh oplocení rodinného domu a z místa dopravní nehody ujel.
     Policisté z dopravního inspektorátu Plzeň - venkov žádají občany, kteří byli svědky výše uvedených dopravních nehod, nebo kteří mohou policistům poskytnout jakoukoliv informaci vedoucí k objasnění dopravní nehody, ať volají na dopravní inspektorát na telefonní číslo 974 324 640 nebo bezplatnou linku Policie České republiky 158.
 
nprap. Ing. Jan Koželuh
19. listopadu 2013

    

vytisknout  e-mailem