Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté z dopravního inspektorátu Plzeň - venkov pátrají po svědcích dopravních nehod

PLZEŇ - VENKOV - Policisté žádají občany, kteří byli svědky uvedených dopravních nehod, nebo kteří mohou policistům poskytnout jakoukoliv informaci vedoucí k objasnění dopravní nehody, ať volají na dopravní inspektorát na telefonní číslo 974 324 640 nebo bezplatnou linku Policie České republiky 158. 

     Dne 16. března 2014 v 18:20 hodin došlo k dopravní nehodě na místní pozemní komunikaci ulice Stromořadí v obci Dobřany. Dosud neznámý řidič jedoucí s dosud nezjištěným vozidlem se z dosud nezjištěných příčin střetl s chodcem, který se v tu dobu pohyboval po vozovce ve směru chůze od křižovatky ulic Stromořadí a Chlumčanská. Následně neznámý řidič s nezjištěným vozidlem po střetu své vozidlo nezastavil a pokračoval v jízdě v neznámém směru jízdy. Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění chodce, který byl následně převezen k lékařskému ošetření.
 
     Dne 10. března 2014 kolem 15:20 hodin došlo k dopravní nehodě na pozemní komunikaci 2. třídy, číslo 203 u obce Blatnice, kde dosud neznámý řidič jedoucí s dosud nezjištěnou nákladní soupravou modré barvy s návěsem s plachtou bílé barvy poškodil protijedoucí nákladní automobil Mercedes Actros s návěsem a následně z místa dopravní nehody ujel.
 
     Policisté z dopravního inspektorátu Plzeň - venkov žádají občany, kteří byli svědky výše uvedených dopravních nehod, nebo kteří mohou policistům poskytnout jakoukoliv informaci vedoucí k objasnění dopravní nehody, ať volají na dopravní inspektorát na telefonní číslo 974 324 640 nebo bezplatnou linku Policie České republiky 158.
 
nprap. Ing. Jan Koželuh
20. března 2014

vytisknout  e-mailem