Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policisté z Hořovic zadrželi pachatele vloupání krátce po činu

BEROUNSKO - Při útěku odhazoval odcizené věci. 

Dne 22. 10. 2014 ve 12:45 hodin na pozemku rekreačního domu v obci Osek na Berounsku urazil neznámý pachatel petlici jistící vstupní dveře vedoucí do kůlny, odkud odcizil nářadí, kterým následně u rekreačního domku odšrouboval okenní mříž. Poté rozbil okno vedoucí do ložnice, vnikl dovnitř, kde vše prohledal. Na místo ihned vyrazila hlídka OOP Hořovice. 42letý muž se snažil z místa činu utéct, avšak policistům se ho podařilo zadržet.

Při útěku muž odhazoval odcizené věci a zbylou část odcizených předmětů u něj policisté zajistili. Pachatel z místa odcizil věci v hodnotě 11.500,- Kč a způsobil škodu na poškození v celkové částce 15.000,-Kč.

Pro policisty není tento muž v oblasti trestné činnosti žádným nováčkem. Již v minulosti se dopustil majetkových deliktů a má na svědomí také loupežné přepadení. Muži bylo sděleno podezření ze spáchání trestného činu krádež, za což mu v případě odsouzení hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

Napsali o nás:

http://policejnidenik.cz/policiste-z-horovic-zadrzeli-pachatele-vloupani-kratce-po-cinu/

http://strednicechy.regiony24.cz/14-204286-berounsti-policiste-dopadli-pachatele-vloupani

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi-z-policejniho-deniku/281918/policiste-z-horovic-zadrzeli-pachatele-vloupani-kratce-po-cinu.html

nprap. Marcela Pučelíková
tisková mluvčí
P ČR Beroun
23. října 2014

vytisknout  e-mailem