Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policisté z okresu Praha - venkov VÝCHOD pátrají po třináctileté dívce

PRAHA VENKOV - VÝCHOD – Tu od neděle minulého týdne pohřešuje její matka. Pomoci při pátrání by mohla široká veřejnost. 

Třináctiletá dívka (pátrací relaci s fotografií naleznete zde) odešla ze svého bydliště v okrese Praha - venkov VÝCHOD v pátek dne 4. prosince letošního roku. Ke svému otci, který ji má společně s její matkou ve střídavé péči, už ale nedorazila. S matkou komunikovala po telefonu ještě v sobotu a slíbila jí, že v neděli přijde na oběd. Když se ale neukázala, obrátila se žena na policii s tím, že svou nezletilou dceru pohřešuje.  

Pohřešovaná dívka navštěvuje základní školu ve Staré Boleslavi. Tam se ale už od pátku minulého týdne neukázala. Kriminalisté mají poznatky, že by se mohla zdržovat ve společnosti stejně starého chlapce v katastru obce Káraný v okresu Praha - venkov VÝCHOD, ačkoliv se v minulosti stýkala spíše s osobami staršími. Do školy nedorazila kvůli tomu, aby nedostala špatné známky. A proto se bála jít i k otci, aby se na ni nezlobil. Také měla pocit, že u něj není vítána.

Tato třináctiletá pohřešovaná dívka vyhlíží na 15 – 16 let, má střední, 160 cm vysokou postavu, hnědé obarvené delší vlasy s odstínem červeno hnědé barvy a modré oči. Ze skrytých znamení má jizvu na levém kolenu. Naposledy byla oblečena do červených nebo zelených kalhot, červeného svetru a podzimní nepromokavé černé bundy. Na nohou měla černé kotníčkové semišové boty se stříbrnými kapičkami. S sebou měla mobilní telefon, který je ale v současné době nedostupný. V celostátním pátrání pohřešovaná nikdy v minulosti nebyla, na žádnou nemoc se neléčí, sebevražedné sklony nemá. Prověrka ve zdravotnických zařízeních byla negativní.

Policie se nyní obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc a spolupráci při pátrání po této pohřešované dívce. Jakékoliv informace k její osobě přijmou kdykoliv na Obvodním oddělení Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, tel.: 974 881 600, 974 881 710, popř. je lze sdělit operátorům na lince tísňového volání 158. Za pomoc a spolupráci děkujeme.

por. Bc. Eva Stulíková
tisková mluvčí
P ČR Benešov
8. prosince 2015

vytisknout  e-mailem