Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Policisté z Ostrova dopadli zloděje

KARLOVARSKO – Ten vykrádal šatny u tělocvičen.  

Policisté z Obvodního oddělení v Ostrově dopadli zloděje, který v několika případech kradl v šatnách místních tělocvičen.

Jako první je evidován případ ze dne 17. ledna 2017 v Ostrově, kdy se v podvečerních hodinách z neuzamčené šatny místní školy ztratili pánské zimní boty v hodnotě kolem 1500 korun.

Další případ se stal o den později, a to opět ve stejné podvečerní době, tentokrát však v šatně jiné školy. Zde byla odcizena z pánské zimní bundy peněženka, ve které měl majitel finanční hotovost kolem 400 korun, stravenky v hodnotě kolem 500 korun, platební kartu a další osobní doklady.

K dalšímu případu ve stejné šatně došlo dne 22. ledna 2017 v podvečerních hodinách. Z neuzamčené šatny byly třem poškozeným mužům odcizeny z odložených bund peněženky, ve které měli poškození finanční hotovost celkem téměř 6 tisíc korun, osobní doklady a platební karty. Dále jim byla odcizena bunda, batoh a kalhoty.

Vzhledem k předchozím krádežím ve stejné podvečerní době, byla do akce nasazena policejní hlídka z místního Obvodního oddělení v Ostrově, která dne 23. ledna 2017 zajistila zloděje přímo při činu. Čtyřicetiletého muže pak převezli na policejní služebnu, kde se ke krádežím doznal. Za uvedené jednání mu tak policisté sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže, za kterou mu tak v případě prokázání viny hrozí až tříletý trest odnětí svobody, neboť se stejného trestného činu v posledních třech letech dopustil opakovaně a byl soudem odsouzen a potrestán.

nprap. Zuzana Týřová
26. 1. 2017

vytisknout  e-mailem