Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policisté z Vlašimi pátrají po muži z videa

BENEŠOVSKO - Vloupal se do restaurace a odcizil hotovost a cigarety. 

Policisté z Vlašimi od 25.května 2024 šetří případ krádeže, ke které došlo v nočních hodinách.
Neznámý muž se násilím vloupal do restaurace, do které vniknul přes dveře, ve kterých udělal velkou díru. Nejprve se pokusil do objektu dostat přes zamřížované okno, když zjistil, že to nepůjde, zvolil jinou cestu a to přes již zmíněné dveře.

Vzhledem k tomu, že jsou v objektu umístěny kamery, podařilo se policistům od provozovatele získat kamerové záznamy. Právě na nich je celé jednání neznámého muže zachyceno.

Uvnitř restaurace se volně pohyboval, zejména v prostorách kuchyně, výčepu a skladu restaurace a odcizil finanční hotovost, mobilní telefon, cigarety a alkohol v celkové hodnotě 17 tisíc korun a na poškození způsobil škodu ve výši 10 tisíc korun.

Neznámý muž je hubené postavy a má krátké tmavé vlasy. V jednom momentě se podívá přímo do kamery a právě na tomto záběru je nejlépe vidět. Na sobě měl oblečené jeansové kalhoty a mikinu s nápisem DiST.

V případě, že podezřelého muže na videu poznáváte nebo máte jakékoliv informace, které by policistům mohly pomoci s pátráním, ozvěte se prosím přímo policistům OOP Vlašim na tel. číslo 974 871 750  nebo využijte linku 158. Děkujeme


por. Ing. Bc. Barbora Schneeweissová
tisková mluvčí
14. června 2024

vytisknout  e-mailem