Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Policisté zachránili další život

KARLOVY VARY - Případy z Karlových Varů a okolí 

Policisté zachránili další život
Dne 11.11.2012 v odpoledních hodinách si muž projíždějící po silnici R6 povšiml, že v Karlových Varech na Ostrovském mostě sedí muž. Jednání tohoto muže okamžitě oznámil na linku 158. Policisté z operačního střediska na oznámení bleskově zareagovali a na místo vyslali hlídku z Obvodního oddělení policie Karlovy Vary, kteří uzavřeli most a odklonili dopravu autobusů MHD. Muž na mostě s nimi odmítl komunikovat a uvedl, že pokud se k němu někdo přiblíží, pak skočí do řeky Ohře, která protéká pod tímto mostem.
 
Z tohoto důvodu policisté si ihned na místo vyžádali policejního vyjednavače. Tomuto se podařilo navázat s mužem komunikaci. Tento se postupně začal svěřovat se svými problémy, které ho vedly k tomuto jednání. Po jedné hodině intenzivní komunikace se podařilo muže přesvědčit, aby od svého sebevražedného jednání upustil. Poté co muž slezl z mostu, byl předán do lékařské péče. Policejním vyjednavačům Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje se tak v letošním roce podařilo zachránit již pátý lidský život.
 
 
Dopravní nehoda
Dne 11. listopadu 2012 kolem 11:00 hodiny řídila čtyřiadvacetiletá žena osobní vozidlo Opel, po silnici I/6 průtah městem ve směru na Cheb. Při jízdě u železničního nadjezdu nepřizpůsobila rychlost jízdy vozidla technickému stavu a profilu komunikace. Na mokrém povrchu uvedla vozidlo do smyku a poté vyjela mimo vozovku. Řidička byla s lehkým zraněním převezena do nemocnice v Karlových Varech. Při dopravní nehodě došlo k odlomení betonových svodidel. Způsobená škoda byla předběžně odhadnuta na částku 35 tisíc korun.
 
 
Dopravní policisté hledají svědky
Karlovarští dopravní policisté hledají svědky nehody, která se stala dne 08.11.2012 v Ostrově, na ulici Hlavní třída za Českou poštou. Zde na parkovišti bylo zaparkované osobní vozidlo Dacia šestapadesátileté majitelky. Ta po příchodu k vozidlu zjistila poškození vozidla. Dopravní policisté žádají občany o pomoc při pátrání po neznámém řidiči a doposud nezjištěném vozidle. Jakoukoliv informaci k této dopravní nehodě přijmou na lince 158 nebo na jakékoliv policejní služebně. Svědci také můžou kontaktovat přímo skupinu dopravních nehod na čísle 974 366 408.
 
por. Ing. Pavel Valenta
12.11.2012
Odkazy do noveho okna

Hlavní třída

Hlavní třída 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem