Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Policisté žádají o pomoc

Český Krumlov – Kaplice - Českokrumlovští dopravní policisté žádají o pomoc svědky nehody. (Hlasová schránka 974 232 116) 

Nehoda se odehrála včera, v úterý 28. září 2010 v 19:20 hodin na silnici I. třídy číslo 3, u obce Kaplice. Řidič dosud nezjištěného osobního vozidla jel v koloně aut ve směru od Skoronic na Kaplici. Při tom kolona míjela stejným směrem jdoucího chodce (59). Několik aut se muži vyhnulo, ale hledaný řidič pravou přední částí svého auta do muže narazil. Poté mírně přibrzdil, ale následně bez zastavení z místa nehody ujel směrem na obec Kaplice. Sražený chodec dopadl po srážce s vozidlem, těžce zraněný na pravý okraj silnice.
 
Policisté nyní celý případ vyšetřují a žádají občany o jakékoliv informace vedoucí ke zjištění vozidla a jeho řidiče, který se dopustil dvou trestných činů, a to těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti a neposkytnutí pomoci řidičem dopravního prostředku.
 
Informace, prosím, volejte na linku 158 nebo na telefony 974 232 582 nebo 974 232 251. Za pomoc policisté předem děkují. 
 
 
por. Bc. Michaela Pavlíčková, pcrckpis@mvcr.cz   
29. září 2010

vytisknout  e-mailem