Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Policisté žádají o pomoc

KARLOVY VARY - Pohřešování a pátrání 

Pohřešovaný čtyřicetiletý muž
Pohřešovaný čtyřicetiletý muž má asi 190 cm vysokou hubenou postavu, modré oči a hnědé krátce střižené vlasy, vousy strniště.
 
V době odchodu měl pohřešovaný na sobě oblečené sportovní plátěné kalhoty černé barvy, na kolenou jakoby černé záplaty, mikinu tmavě zelené barvy (khaki) zn. ADIDAS, boty obyčejné sportovní bílé barvy na zavazování na tkaničku.
 
Čtyřicetiletý muž byl naposledy viděn dne 05. října 2012 v 23:00 hodin na náměstí v obci Bečov nad Teplou. Pohřešovaný by se měl pohybovat ve vozidle Fiat Ducato bílé barvy s registrační značkou 1K1 7676. Další informace s fotkou pohřešovaného naleznete zde ( v případě, že tento odkaz již není aktivní byl muž nalezen)
 
 
Třiačtařicetiletý hledaný muž 
Karlovarští kriminalisté hledají třiačtyřicetiletý muže z Karlovarska, který má asi 185 cm vysokou střední postavu, hnědé oči a hnědé krátce střižené vlasy.
 
Na hledaného muže vydalo Okresní státní zastupitelství v Karlových Varech souhlas se zadržením osoby podezřelé ve věci přečinu zanedbání povinné výživy. Další informace s fotkou pohřešovaného naleznete zde ( v případě, že tento odkaz již není aktivní byl muž nalezen)
 
Karlovarští kriminalisté přijmou jakoukoliv informaci k pohřešovaným osobám, nebo k hledaného vozidlu na bezplatné lince 158.

por. Ing. Pavel Valenta
08.10.2012

vytisknout  e-mailem