Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté žádají občany o spolupráci

DOMAŽLICKO - V pondělí v 17.40 hodin došlo u obce Babylon k dopravní nehodě, kdy neznámý řidič ujel. Žádáme o poskytnutí záznamu. 

V pondělí 27. července 2020 došlo na komunikaci I. třídy číslo 26, mezi hraničním přechodem Folmava a obcí Babylon, k dopravní nehodě. V 17.40 hodin, dosud nezjištěný řidič jel s osobním vozidlem ve směru od Babylonu na Folmavu a údajně předjížděl jiné osobní vozidlo v době, kdy v protisměru přijíždělo nákladní vozidlo značky Scania s návěsem. Řidič nákladního vozidla chtěl zabránit čelnímu střetu s protijedoucím vozidlem, najel na krajnici, která se pod tíhou vozidla utrhla a s vozidlem havaroval v silničním příkopu.

Neznámý řidič vozidlo nezastavil a pokračoval v jízdě k hraničnímu přechodu Folmava. U řidiče nákladního vozidla byla dechová zkouška s negativním výsledkem. Ke zranění osob nedošlo.

Není vyloučeno, že daným úsekem v uvedenou dobu projížděl jakýkoli řidič s vozidlem, ve kterém měl v činnosti záznamové zařízení. Žádáme řidiče o poskytnutí záznamu.

Zároveň žádáme neznámého řidiče, aby se přihlásil na dopravní inspektorát.

Informace sdělte na dopravní inspektorát v Domažlicích v pracovních dnech na telefon číslo 974 331 250 nebo 974 331 251 i prostřednictvím e-mailu: do.di@pcr.cz.

Děkujeme za spolupráci

nprap. Ladmanová Dana

29. července 2020 

vytisknout  e-mailem