Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté žádají občany o spolupráci

KLATOVSKO - Dopravní policisté hledají řidiče i svědky dopravních nehod. 

  1.       Ve čtvrtek 1. června 2017 v Horažďovicích na parkovišti u obchodu Albert došlo k dopravní nehodě. V 17.20 hodin řidička jela s vozidlem značky Škoda Fabia a couvala z parkovacího stání a ve stejné době couval další řidič také s vozidlem Škoda Fabia a došlo k jejich střetu.  Policisté  žádají  svědky dopravní nehody o poskytnutí informací.

  1.       V sobotu 3. června 2017 po devatenácté hodině došlo v Klatovech k dopravní nehodě. V ulici Nábřeží Kpt. Nálepky u řadových garáží Na Pazderně nezjištěný řidič s neznámým vozidlem při couvání narazil do zaparkovaného vozidla značky Peugeot 2008 a z místa odjel. Podle zjištěných informací se mělo jednat o vozidlo značky Škoda Fabia šedé nebo stříbrné barvy.
  2.           Ve čtvrtek 1. června 2017 došlo k dopravní nehodě na silnici II. třídy číslo 188 na odstavné ploše u restauracev obci Velký Bor. V době od 10.50 do 11.30 hodin nezjištěný řidič s neznámým vozidlem zachytil o levé zpětné zrcátko stojícího vozidla značky VW Transportér Kombi 7HC, kdy z místa bez oznámení a řešení odjel. Na poškozeném vozidle byl zjištěn otěr červené barvy.

      Policisté  hledají řidiče neznámých vozidel a žádají  svědky dopravních nehod o poskytnutí informací, které sdělte na dopravní inspektorát v Klatovech v pracovních dnech na tel. 974 334 251 nebo 974 334 250 nebo prostřednictvím e-mailu: kt.di.podatelna@pcr.cz.

Děkujeme za spolupráci

nprap. Ladmanová Dana

5. června 2017

vytisknout  e-mailem