Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté žádají občany o spolupráci

KLATOVY - U kruhového objezdu došlo v sobotu před půlnocí k dopravní nehodě. Hledáme svědky. 

V sobotu 2. června 2018 došlo v Klatovech k dopravní nehodě. Ve 23.20 hodin jel zatím nezjištěný řidič s vozidlem značky Mazda černé barvy, od kruhového objezdu ulicí Tylovo Nábřeží směrem ke křižovatce s ulicí Kollárova. Před křižovatkou najel na obrubník u chodníku a nárazem poškodil veřejné osvětlení.

Při dopravní nehodě došlo ke zranění spolujezdce, kterým byl cizinec a měl sedět na zadním sedadle. Zraněný cizinec byl převezen do nemocnice k ošetření a nadýchal 2,52 promile alkoholu.

V uvedenou dobu měla být ve vozidle další cizinka a cizinec, kteří dechové zkoušky odmítli a byli taktéž pod vlivem alkoholu.

U vozidla se nacházel čtvrtý cizinec, který jako majitel vozidla uvedl, že mu bylo odcizeno a policistům se zatím nepodařilo zjistit, zda byl v době dopravní nehody ve vozidle. Podrobil se dechové zkoušce a přístroj naměřil 2,55 promile alkoholu a k jeho zranění nedošlo.

Policisté  žádají případné svědky dopravní nehody o poskytnutí informací, které sdělte na dopravní inspektorát v Klatovech v pracovních dnech na telefonní číslo 974 334 251 nebo 974 334 250. Informace je možno sdělit i prostřednictvím e-mailu: kt.di.podatelna@pcr.cz.

Děkujeme za spolupráci

nprap. Ladmanová Dana

7. června 2018

vytisknout  e-mailem