Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté žádají občany o spolupráci

PLZEŇ - VENKOV - Policisté žádají o pomoc širokou veřejnost při objasňování dopravní nehody, ke které došlo 31. ledna 2020 třicet minut po čtvrté hodině ranní. 

   Policisté z dopravního inspektorátu Územního odboru Plzeň-venkov se  obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody, ke které mělo dojít 31. ledna 2020 třicet minut po čtvrté hodině ranní na silnici I.třídy č. 27 u benzínové čerpací stanice Chlumčany x Hradčany. Neznámý řidič s nákladní soupravou složenou z tmavého tahače a kulatého valníkového návěsu šedivé nebo stříbrné barvy jel po silnici III/18040 ve směru od obce Chlumčany ke křižovatce se silnicí I/27. Na uvedené křižovatce nerespektoval svislou dopravní značku Stop - Dej přednost v jízdě a bez zastavení vjel na silnici I/27 a odbočil směrem na Plzeň. Při tomto manévru nedal přednost po hlavní pozemní komunikaci jedoucímu vozidlu Peugeot 307, které jelo od Horní Lukavice a došlo ke střetu levé přední části peugeotu s pravou zadní částí nezjištěného návěsu. Nezjištěná nákladní souprava po dopravní nehodě pokračovala  bez zastavení v jízdě směrem na Plzeň.
     Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu Plzeň -venkov, Slovanská Alej 26, Plzeň nebo zatelefonovat na číslo 606 655 427, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Bc. Ivana Jelínková, DiS.
17. února 2020

 

vytisknout  e-mailem