Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Policisté žádají veřejnost o spolupráci

JIHLAVSKO: Na ulici došlo ke konfliktu 

Policisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při prověřování případu, ke kterému došlo minulý týden v Jihlavě. Policisté byli v časných ranních hodinách přivoláni na ulici, kde se opilý muž choval agresivně ke svému okolí. Policisté by potřebovali, aby se přihlásila mladá žena, která na místě byla a mohla by tak poskytnout k případu svědectví.

V úterý 18. června kolem půl páté ráno šli společně dva muži a mladá žena ve směru od čerpací stanice po ulici Žižkova. Muži byli pod vlivem alkoholu. V prostoru zastávky městské hromadné dopravy v blízkosti základní školy mezi nimi došlo ke konfliktu a křik upoutal pozornost náhodného muže, který byl v tu chvíli v okolí a šel zjistit, co se stalo. Tento muž pak sám čelil agresivnímu chování a výhrůžkám ze strany jednoho z opilých mužů. Na místo byli přivoláni policisté. Značně agresivního osmapadesátiletého muže zajistili a převezli ho na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění, jednalo se o cizince. Žena se ale již na místě nenacházela a před příjezdem policistů z místa odešla.

Policisté případ prověřují pro podezření ze spáchání trestných činů výtržnictví a nebezpečného vyhrožování. Provedli důkladné šetření, výslechy a shromáždili maximální množství informací, případ dále prověřují. Zjistili, že mladá žena měla na sobě oblečené bílé tričko a černé šortky, s sebou měla tmavou bundu. Má hnědé rovné delší vlasy. Mohla by se jmenovat Klára.

Žádáme tuto ženu (případně osoby, které ji znají), aby se přihlásila na tísňové lince 158.

por. Bc. Jana Kroutilová
28. června 2024

vytisknout  e-mailem