Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Policisté žádají veřejnost o spolupráci

JIHLAVSKO: Střet dvou vozidel 

Policisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při šetření dopravní nehody, ke které došlo na začátku týdne v katastru obce Rantířov. Policisté by potřebovali, aby se přihlásili svědci, kteří nehodu viděli nebo na místě následně zastavili.

Dopravní nehoda se stala v pondělí 22. července před jedenáctou hodinou dopoledne. Řidič jedoucí s vozidlem Ford Transit ve směru od Jihlavy zastavil u pravého kraje vozovky a došlo ke střetu se za ním jedoucím vozidlem Škoda Karoq.
Při dopravní nehodě nešlo ke zranění. Policisté místo nehody ohledali a zadokumentovali. Dechovými zkouškami u obou řidičů požití alkoholu vyloučili. Na vozidlech vznikla předběžně vyčíslená škoda za osmdesát tisíc korun.

Policisté provedli ohledání, zadokumentování dopravní nehody a důkladné šetření. Zjistili, že po dopravní nehodě za vozidlem Škoda zastavili další řidiči vozidel, kteří by mohli poskytnout policistům důležité informace k nehodě. Žádáme je, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Policisté uvítají také další svědky, kteří dopravní nehodu viděli a mají tak informace k jejímu průběhu.

por. Bc. Jana Kroutilová
25. července 2024

vytisknout  e-mailem