Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Policisté žádají veřejnost o spolupráci

JIHLAVSKO: Střet dvou vozidel 

Policisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při šetření vážné dopravní nehody, ke které došlo na začátku července v katastru obce Třeštice. Policisté by potřebovali, aby se přihlásila žena, která u nehody zastavila a zraněnému řidiči pomáhala. Uvítají také svědectví dalších osob, které nehodu viděly.

Nehoda se stala v úterý 2. července krátce před osmou hodinou dopoledne na silnici druhé třídy číslo 406 mezi obcemi Hodice a Studenice u odbočky na obec Třeštice. Třiapadesátiletý řidič automobilu Škoda Octavia se střetl s vozidlem Opel Vivaro, jehož třiadvacetiletý řidič jel ve směru od Telče. Po nárazu byl automobil Škoda odražen na přilehlé pole. Při dopravní nehodě utrpěl řidič vozidla Škoda Octavia těžké zranění a byl zdravotnickou záchrannou službou letecky transportován do brněnské nemocnice. Dále se při nehodě zranil spolujedoucí z vozidla Opel, který byl převezen do jihlavské nemocnice.

Policisté provedli ohledání, zadokumentování dopravní nehody a důkladné šetření. Zjistili, že po střetu vozidel na místě pomáhala vážně zraněnému řidiči vozidla žena, která by tak mohla poskytnout policistům důležité informace k nehodě. Žádáme tuto ženu (případně osoby, které ji znají), aby se přihlásila na tísňové lince 158. Policisté uvítají také další svědky, kteří viděli průběh dopravní nehody nebo situaci, která jí předcházela.

por. Bc. Jana Kroutilová
23. července 2024

vytisknout  e-mailem