Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Policisté zadrželi pachatele

ÚSTÍ NAD LABEM - Zloděj moc daleko neutekl. 

Policisté kolem půl čtvrté ráno v Doběticích v ulici Šrámkova zadrželi 25letého pachatele, který se krátce předtím vloupal do zahradní chatky. V chatce si připravil k odcizení set-top box, chromové podnosy a čtyři nerezové hrnce. K jeho překvapení byl vyrušen policejní hlídkou a na útěku zadržen.

Obviněni z krádeže měděných svitků
Policejní komisař sdělil obvinění dvěma mužům (48,30) z trestného činu Krádeže. Obvinění koncem měsíce února ze skladových prostor společnosti odcizili celkem 1 956 kilogramů měděných svitků. Způsobená škoda se pohybuje kolem 780 tisíc korun a obviněným hrozí trest odnětí svobody až do výše 5 let.

Kradli maso
Trmičtí policisté ve zkráceném přípravném řízení šetří případ krádeže masa. Tři muži (28,31,37) společně z provozovny masa a uzenin odcizil čtyři přepravky s kostmi, kuřaty a prsními řízky. Toto zboží následně naložili do kufru vozidla a odvezli. Tímto jednáním způsobili škodu kolem 7 tisíc korun.

Podvod na aukčním portálu
Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ podvodu na internetovém aukčním portálu, kdy podezřelý 33letý muž nabídl v aukci k prodeji objektiv zn. Nikon v hodnotě 29 tisíc korun, který nikdy neměl a následně poškozenému po obdržení finanční hotovosti na účet v balíku poslal pouze papíry a písek z kamínky. Za uvedené jednání podezřelému hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let, zákaz činnosti nebo propadnutí věci.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 13. března 2012
 

vytisknout  e-mailem