Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policisté zadrželi zloděje motorové nafty

Dva mladíky, kteří kradli dne 2. 11. 2009 před třiadvacátou hodinou v Čáslavi v ulici Žacká naftu, zadrželi strážníci čáslavské Městské policie. 

     Dvaadvacetiletý muž a jeho osmnáctiletý společník, oba z Čáslavi, odstranili na ulici víčko nádrže ze zaparkovaného pracovního  stroje – válce a odcizili 20 litrů motorové nafty za 550,- kč. Oba výtečníky strážníci předali Policii ČR. Vzhledem k tomu, že oba byli v posledních třech letech za podobný majetkový trestný čin již odsouzeni, policisté jim sdělili podezření z trestného činu krádež.  Nyní jim hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta. 
 

Další zprávy:

Bude muset vysvětlovat

     Z nebezpečného vyhrožování je podezřelý šedesátiletý muž z Kolína. Ke konci září tohoto roku totiž před rekreační chatou v Samopších – Budíně slovně napadal svou bývalou manželku a jejího přítele, kterému navíc vyhrožoval zabitím. Případem se nyní zabývají policisté z Uhlířských Janovic. 
 

Vitamíny za pět prstů

     Sběr jablek v kutnohorské městské části Kaňk si zcela usnadnil zatím neznámý zloděj. V době od 31. 10. 2009 do 2. 11. 2009 totiž v sadu odcizil dvě plastové bedny s celkem 320 kg jablek. Celková škoda se blíží jedenácti tisícům korun.
 

 

 

vytisknout  e-mailem