Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté zastavili dva řidiče pod vlivem návykových látek

ROKYCANSKO - Testy u řidičů detekovaly přítomnost omamných a psychotropních látek. 

Policisté zastavili dvě vozidla, která řídili řidiči pod vlivem omamných látek. Jedním případem se zabývají dopravní policisté, druhý evidují na obvodním oddělení v Hrádku.
Včera před polednem ve Zbiroze zastavila policejní hlídka osobní vozidlo značky Ford Transit, které řídil 35letý muž. Policisté řidiče vyzvali k provedení testu na drogy, který byl pozitivní na amfetaminy a cannabis. Na základě toho byl řidič převezen na lékařské vyšetření a odběr krve.
Druhým případem se zabývají hrádečtí policisté. Ti v Mirošově zastavili dnes pár minut před šestou hodinou ranní osobní vozidlo tovární značky Ford. Vozidlo řídil 37letý muž, který při kontrole předložil doklady předepsané k řízení a provozu vozidla. Řidič se podrobil testu na přítomnost omamných a psychotropních látek, který detekoval látku cannabis. Muž byl proto převezen na lékařské vyšetření a odběr krve. V obou případech policisté jednání řidičů evidují a dále se jimi zabývají. Po obdržení výsledků z krve bude ve věcech dále rozhodnuto.


nprap. Hana Kroftová
4. října 2017

vytisknout  e-mailem