Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Policistka z Blanska získala ocenění

BLANENSKO: Za celoživotní práci dostala Policejního oskara. 

       Prestižní ocenění Krajského ředitelství policie Jihomoravského kraje za celoživotní práci u Policie České republiky putovalo v těchto dnech do Blanska. Takzvaného Policejního oskara, udělovaného v rámci krajů Zlínského, Vysočina a Jihomoravského získala policistka z Územního odboru služby kriminální policie a vyšetřování npor. Emílie Bínová. Postoupila tak do celostátního kola, které bude vyhodnoceno v průběhu prvního čtvrtletí letošního roku.

      Npor. Emílie Bínová pracuje u policie sedmatřicet let. Nejprve nastoupila do pracovního poměru jako administrativní pracovnice úřadu vyšetřování, od roku 1978 pak vstoupila do služebního poměru. Celou dobu svého působení u policie se věnuje problematice trestního řízení, specializuje se trestnou činnost mládeže a trestnou činnost páchanou na mládeži. Nejprve působila jako vyšetřovatelka a od roku 2005 je zástupkyní vedoucího oddělení obecné kriminality.

     Npor. Bínová v současnosti patří mezi nejzkušenější a velmi dobře teoreticky i prakticky vybavené policisty na úseku trestního řízení. Její práce je kladně hodnocena také ze strany okresního státního zastupitelství, okresního soudu a především sociálních pracovníků jednotlivých pověřených obcí. 
 

vytisknout  e-mailem