Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Policistům se podařilo klid a veřejný pořádek udržet

JABLONEC NAD NISOU - Během bezpečnostního opatření v souvislosti s fotbalovým utkáním Poháru České pošty se podařilo zajistit veřejný pořádek, klid a bezpečnost na teritoriu města. 

Včera v Jablonci nad Nisou na stadionu CHANGE ARENA proběhlo fotbalové utkání Poháru České pošty mezi mužstvy FK Baumit Jablonec a AC Sparta Praha. Zápas sledovalo přímo na stadionu celkem 3 385 diváků – z toho 85 fanoušků hostujícího celku. Na základě získaných informací byl zápas vyhodnocen jako rizikový a z tohoto důvodu Policie České republiky připravila na den jeho konání bezpečností opatření, jehož cílem bylo zajištění veřejného pořádku, klidu a bezpečnosti na teritoriu města Jablonec nad Nisou a okolí.
 
Do tohoto bezpečnostního opatření byli zapojeni policisté pořádkové a dopravní policie i kriminalisté Služby kriminální policie a vyšetřování. Své nezastupitelné místo při této akci měli členové antikonfliktního týmu. Všem policistům zařazených do opatření se podařilo zajistit bezpečnost silničního provozu a udržet i veřejný pořádek v okolí stadionu i celého města. V rámci tohoto opatření řešili šest přestupků – z toho čtyři ve veřejném pořádku, kterých se dopustili ti, kteří se pokusili před zápasem na stadion pronést pyrotechniku.
 
 
nprap. Dagmar Sochorová
17. dubna 2014
 
 
 

vytisknout  e-mailem