Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Polonahá žena

Díky všímavé oznamovatelce a zasahujícím policistům je pětačtyřicetiletá žena stále naživu, ačkoliv chtěla se svým životem skoncovat. V případě, že máte problémy, nepojte se s nimi podělit s blízkým okolím nebo se obrátit na odborníky. 

V pondělí večer přijal operační důstojník oznámení o ženě, která  se měla nejprve nacházet v popelnici a poté se po Poděbradské ulici pohybovat polonahá. Policisté z oddělení hlídkové služby Prahy III se po příjezdu na místo spojili s oznamovatelkou, která jim uvedla, kde žena odešla. Tu kolegové po několika metrech nalezli bezvládně viset na reklamním billboardu, kde byla přivázána provázkem za krk. Policisté ženě ihned přispěchali na pomoc, odřízli ji, odstranili z krku provázek a poskytli ji první pomoc. Žena začala po chvíli s hlídkou komunikovat a policisté ji kontrolovali životní funkce do příjezdu záchranné služby, která si osobu převzala do své péče.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, prosíme, obraťte se na blízké okolí nebo na odborníky například na Lince bezpečí či na Centrum krizové intervence.

video: Zásilka | Úschovna.cz (uschovna.cz)

por. Mgr. Violeta Siřišťová – 14. 7. 2023

vytisknout  e-mailem