Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pomozte dopadnout pachatele

KLADENSKO – Z pozemku novostavby byla odcizena dvě osobní vozidla. 

Policisté v současné době prošetřují případ dvou odcizených motorových vozidel tovární značky Škoda Octavia na Velvarsku, který byl oznámen v brzkých ranních hodinách dne 26. února 2018 na linku 158.

Téhož dne jen několik minut po třetí hodině ranní odcizil  dosud neznámý pachatel bez užití násilí dvě motorová vozidla z pozemku novostavby v obci Velká Bučina. Tímto jednáním způsobil majiteli škodu, která byla vyčíslena na částku 230 000,-Kč.

Policisté nyní pátrají po pachatelích i po odcizených vozidlech a případ je prošetřován jako podezření z trestného činu krádeže.

Aby se podařilo pachatele dopadnout, přivítali by policisté informace od případných svědků této události,  kteří v inkriminovaném čase kolem třetí hodiny mohli spatřit podezřelé osoby pohybující se na pozemku novostavby u těchto dvou motorových vozidel značky Škoda Octavia       v obci Velká Bučina.Poznatky, které by vedly k odhalení totožnosti pachatelů, kteří vozidla odcizili sdělte na bezplatnou linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Jana Šteinerová

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

27. února 2018

Dodatek k případu – „Pomozte dopadnout pachatele“

Profesionální policejní prací v součinnosti policistů okresů Kladno a Mělník bylo vypátráno jedno z odcizených vozidel.

Policisté Obvodního oddělení Kralupy nad Vltavou během čtyřiadvaceti hodin vypátrali jedno z odcizených vozidel Škoda Octavia, které bylo odcizeno v obci Velká Bučina na území okresu Kladno. Policisté vozidlo v pátrání z této trestné činnosti zaznamenali v rámci výkonu služby zaparkované v jedné z ulic města Kralupy nad Vltavou. Po provedení prvotních úkonů bylo vypátrané vozidlo vráceno zpět majitelce. Následně bylo nalezeno i druhé odcizené vozidlo v jedné z ulic v Kralupech nad Vltavou, a to přímo poškozeným majitelem.

nprap. Jana Šteinerová

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

28. února 2018

vytisknout  e-mailem