Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Pomozte najít vraha!

KRAJ a BRNO: Kriminalisté šetří případ vraždy v Brně Komíně  

Ve čtvrtek 22. října se okolo půl sedmé večerní obrátila na tísňovou linku žena, která se obávala o život své známé. Nemohla se jí dovolat a tak se obrátila na strážníky Městské policie. Ti záhy, po příjezdu na místo, zjistili, že jde o případ velmi závažný. Do městské části Brno – Komín tak vyrazil krajský výjezdový tým specialistů kriminální policie a vyšetřování Krajského ředitelství policie Jihomoravského kraje. Od čtvrtečního večera tak případ brněnské a krajské kriminalisty takřka nepřetržitě zaměstnává.

Kriminalističtí technici na místě zajistili stopy, které budou podrobeny řadě expertiz. Byla provedena soudní pitva zemřelé pětašedesátileté ženy a výsledky potvrdily první odhad kriminalistů: žena byla násilně usmrcena.

V současné době kriminalisté nejvíce času věnují prověřování kontaktů, jež žena udržovala. Z prvotních zjištěných informací vyplývá, že žena poskytovala sexuální služby. Je tedy mimořádně důležité a také náročné zjistit široký okruh osob, které mohly být se zavražděnou v blízkém kontaktu.

Policisté tak vyzývají svědky, kteří by mohli přinést jakékoliv důležité informace o oběti i o osobách v její blízkosti, aby se policistům přihlásili. Jedná se především o pohyb všech osob do domu či z domu v ulici Hlavní 83, Brno – Komín. Mimořádně důležitý je pohyb osob v posledním týdnu.

Informace mohou občané sdělit na telefonní linku 158 případně lze poskytnout informace na kterékoliv služebně Policie České republiky.

Policisté předem děkují médiím za výzvu směrem k občanům.

Zpracovala: mjr. PhDr. Soňa Svobodová

vytisknout  e-mailem