Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pomozte nám ho najít !

DĚČÍN - Policisté pátrají po desetiletém chlapci z Děčína. 

DĚČÍN – Děčínští policisté od nedělního odpoledne druhého července 2017 pátrají po desetiletém chlapci z Děčína. Pohřešovaný chlapec byl naposledy spatřen v místě svého trvalého bydliště v neděli 2.7.2017 ve 14.30 hodin. Na sobě měl tmavě modrou mikinu a modré tepláky. Je zdravý, žádné léky neužívá. Motiv odchodu z domova není znám. Do současné chvíle o sobě nepodal žádnou zprávu, ani se nevrátil do místa svého trvalého bydliště. Policisté provedli kontroly zdravotnických zařízení, dalších míst a osob, kde by se chlapec mohl vyskytovat. Zatím bez úspěchu.

K popisu můžeme uvést:  chlapec  je vysoký 160 – 165 cm, má hnědé oči a hnědé krátké vlasy střižené na tzv. číro, je hubené postavy.

Informace i s fotografií lze najít také na přiloženém odkazu v databázi Pátrání po osobách zde. (Pokud je odkaz nefunkční, došlo k ukončení pátrání.)  

V případě, že můžete policistům poskytnout jakékoliv informace, které mohou napomoci k jeho vypátrání, neváhejte a kontaktujte tísňovou linku 158 anebo nejbližší policejní služebnu.

Za případnou pomoc děkujeme.

Děčín 3. července 2017 

nprap.  Petra  Trypesová
Oddělení tisku a prevence Děčín
E-mail : krpulk.kr.pis.decin@pcr.cz
Tel.:  974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem